Olin yhden päivän mennestä viikonlopusta ilman internettiä tai lähinnä ilman sosiaalista mediaa. Kun avaan sosiaalisen mediajätin nettisivun, kirjoitan sinne muka salaisen tunnukseni, huomaan virtuaalisen seinäni olevan täynnä statuksia, jotka päättyvät kiellettyyn #viski.

"Aluehallintovirasto (avi) on kieltänyt kahta suomalaista blogistia kirjoittamasta viskistä, jos se liittyy Helsingissä kahden viikon kuluttua järjestettävään Olut & viskiexpoon. Samalla Olut & viskiexpon nimestä ja logosta piti pudottaa viski-sana pois.

Nyt Olutexpo Finland -nimellä järjestettävä tapahtuma sai lopulta anniskeluluvan avilta sillä ehdolla, että Googlesta ei tule linkkiä tapahtumaan hakusanalla "viski", kertoo tapahtuman järjestäjä Mikki Nyman." (hs.fi)

Osasin jo ensimmäisellä silmäyksellä arvata, että sosiaalisen median äänet ovat nousseet parrikaadeille - jostain asiasta, joka on täysin yhdentekevä ja järjetön. - Se miksi näinkin "pieni asia" aiheuttaa näin paljon mediakohua on mielestäni pöyristyttävää, kun hetken päästä ilmestyy uutinen, että kymmenen vuotiaan Afganistalaisen tytön perhe haluaa "arvo murhata" tyttärensä, hänen tultuaan raiskatuksi, eikä siitä muodostukkaan "#mikähelvetinarvomurha" postauksia?!

Asioiden tärkeysjärjestys on päättäjien päässä kyllä täysin päinvastainen kuin toivottavasti monen muunkin mielestä. -ympäri maailmaa.

Samaan aikaan kun työryhmä raapii päätään, kuinka saada ihmisten mielikuvat alkoholista pois ja keksivät siihen erinäköisiä kieltoja suomalaiseen tyyliin, on kaduilla ihmisiä odottamassa paikkaansa loputtomassa ja mahdottomassa jonossa päihdehuollon turvaan.  - jota pidentää toinen johtoryhmä tekemällä leikkauksia leikkauksien päätteeksi.

- Johtoryhmän tärkeän ja hyvään lopputulokseen päättyvän kokouksen johdosta, hyvällä tuurilla kuvankäsittelijäksi työllistynyt työntekijä senruroi Ron de Jeremyn keulahahmon naaman etiketistä syystä, että "- Viranomaisten mielestä tuote sekä siitä versioitu mausteisempi ”spiced”-rommi antavat ihmiselle mielikuvan seksin mahdollisesta saamisesta, kun juo tätä alkoholia. Seksiä ja alkoholia kun ei saa liittää toisiinsa, maahantuojan edustaja kertoo. (radiocity.fi)

On työryhmää, jossa mietitään tuleeko numero seiskaan huomenna viiva vai ei, mutta yksinäisen seitsemän vuotiaan voinnista ei kukaan pidä työryhmää, jossa mietittäisiin miksi hän ei piirrä viivaakaan tai vetääkö vanhemmat viivaa kotona, kun lapsi ei mene viivana kotiin.

On työryhmää, jotka järjestää eri muotoisia keräyksiä, jotka "auttavat" köyhiä maita ja ongelmat näyttävät olevan yhtä huonosti kuin 30 vuotta sitten, jos huomioon ei oteta, että johtaja ajaa tänään Porchella ladan sijasta.

ETC.

Jos satut kuulumaan johtoryhmään ehdottaisin seuraavia kieltoja "kielletään kaikki mikä keretään" - kokousten sijasta.

 • Kielletään kieltäminen
 • Kielletään itsekkyys
 • Kielletään ajattelemattomuus
 • Kielletään vastuuntunnottomuus
 • Kielletään kapeakatseisuus
 • Kielletään aivopesu
 • Kielletään holhoaminen
 • Kielletään negaatiot
 • Kielletään selänkääntö ja puukotus
 • Kielletään kaikki epäaito
 • Kielletään tämän listan jatkaminen ja laitetaan asiat tärkeysjärjestykseen.

 

Mitä sinä kieltäisit?images?q=tbn:ANd9GcRDECny8cx6PqTLH96KX9Y